tirsdag 17. april 2012

Den siste tiden i León - for denne gang


På La Isla
Jeg er inne i mine siste to uker her i Nicaragua for denne gang, neste fredag setter jeg meg nemlig på flyet til Norge. Hjemme kaller eksamener og sommerjobb, før jeg mest sannsynlig reiser tilbake til León i september. Men først; fire fine måneder i Norge med familie, venner og jobbing.
Jobbing har det også vært mye av her i det siste. Eyner og jeg fant ut av det var stort marked for å drive salsaundervisning, så danseskolen på La Isla Fundación har blitt utviklet og vi har fullt kjør med salsatimer nesten hver dag. Vi har også flyttet til La Isla- huset, og det er en herlig forandring! Her er det alltid liv og røre, med hyggelige voluntører og ansatte. Ikke så dumt å jobbe sammen med noen av mine beste venner! Heller ikke så dumt å ha kort vei til jobben, frokosten utvides med noen minutter, og jeg kan ta en dusj mellom to dansetimer. 
Etter å ha svettet seg nesten dehydrert hver eneste dag i flere måneder, var det en STOR lettelse da det idag plutselig begynte å regne! Lufta ble frisk og fuktig, og vi får slippe den sterke sola og støvet for en stund. 

Studering i mitt nye hjem
Velfortjent pause på min nye favoritt- kafé "Libelula"
 
Påskeferien ble tilbragt på stranda «El Tránsito», et fantastisk sted hvor det hverken er turister, barer eller restauranter, så vi underholdt hverandre med kortspill, lange turer på stranda, lesing og bading. Mye avslapning, god mat, våkne til bølgebrus, se sola gå ned i havet om ettermiddagen...Jeg lever virkelig livets gode dager! 


Men samtidig, det er mange tanker som må tenkes og valg som må tas når hjertet er delt mellom to kulturer. Det krever mot, økonomisk planlegging, tålmodighet, tro og håp – men «størst av alt er kjærligheten...»


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar